Vår snart?

Jag har varit dålig på att uppdatera, men det händer inte så mycket på vintern.. Vi har varit i stallet, där fanns det massa roliga saker sa Midas, han springer in i soprum & källaren/tvättstuga utan problem fast att det är mörkt, går fortf vid snart 6 mån lös i princip jämt, jag måste haft en jäkla massa tur med den här grabben, för jag vet faktiskt inte vad jag gjort :)

Men sen kan han vara så dryg så då får man väl igen:) Kiro har börjat få gå lös mer & mer även inne bland husen, funkar kanon sålänge husse är med & hålle koll på Midas. Men det är Inte för att jag vill ha honom lös här utan för mitt självförtroende med honom, måste kunna lita på honom igen.

Kiro ska kastreras på måndag. Japp. Skulle kunna skriva ett jättelångt inlägg om bara det.. Men jag avstår nog:) är det någon som undrar något så får ni hemskt gärna lämna en kommentar här eller kontakta mig på annat vis:)

Förutom det så kan han några fler trick nu, öppna lådor(med hjälp av strumpa) & stänga lådor, ta av strumpor & sen tassen & andra tassen(han börjar med en av tassarna när man säger tass & så kan man säga andra tassen så får man den andra tassen helt enkelt:))  Förutom det så hjälper han mig när man ska ta på halsband & så jag når kopplet lättare utan kommando, behöver bara säga "hjälp" så vet han vad han ska göra. Hjälp är ett ord som jag tänkt använda som förberedande ord innan ett kommando som är viktigt, något jag behöver hjälp med.

Hittade lite bilder som jag inte lagt in än:
Vi hade kalas, det var 7 vuxna & 5 barn i vår lilla tvåa, hundarna skötte sig kanonbra, här sitter ett barn i deras bädd.
Ett av barnen var bara en vecka gammalt när vi hade kalas (det var i slutet av januari oops) & hon började gråta i sin baby-lift, Kiro sprang fram på en gång & kollade till henne, när han kollat så hon var okej så började han titta sig omkring för att se om det skulle komma någon tvåbening & ta hand om "valpen" :) Mamman kom snabbt till undsättning, men det är svårt att vara snabbare än Kiro:)


Som sagt, mina hundar tigger inte... haha


Lite vinterbilder, en snygg Kiro & en snögubbe-Midas :)


Ursäkta om inlägget blev rörigt, jag lyssnar på Disturbed & är allmänt rörig i huvudet :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback