Underbara djur!

Ibland blir man så trött på dom! Sambon var påväg att sätta ut dom på blocket när jag kom hem från jobbet förra veckan, då hade de tyckt att det var en världsbra idé att riva sönder tidning i hela v-rummet när husse precis städat hela lgnheten, terrorister!
Eller när den lille skiten ska väcka en mitt i natten för att han är kissnödig eller bara inte vill sova med Kiro. Eller när öronen täpps igen helt & hunden verkar totalt ovetande om att den har en matte, eller skäller ut någon av grannhundarna, brevbäraren eller någon annan konstig figur. Eller drar i kopplet så armarna blir längre.. Jag kan fortsätta, men tänker inte göra det, för de har varit helt underbara i hela två dagar nu, så det vänder väl snart igen;)

Igår var jag & mamma & gick vändan över badelundaåsen, hon hade sin vilde med & jag mina två terrorister, de var såå duktiga, var lite hundar på parkeringen innan vi skulle gå som jag inte ens trodde att Kiro set för han var så duktig, men han hade koll på dom:)
Sen lyssnade han jättebra hela vändan & lille skutt var också duktig, sa ifrån till mammas svarta kluns så han itne vågade närma sig haha liten kaxpelle som redan 11 veckor gammal lyfter på benet till & från...

Sen idag var vi hos min kompis som har mamma & två syskon till Midas, livat värre! Arg på mig själv bara att jag lyckades lägga kameran i bilen, men längre kom den inte :(
Kiro blev lekfarbror/polis & Midas påhoppad av syster, bror & uppläxad av mamma:) De små fick härja av sig sen tog vi med de stora ut & gick på promenad runt ett fält. Kiro var lös hela tiden & lyssnade kanonbra! Detta med två tikar ( en på väg in i löp) & två hanar varav den ena låter som att han ska ha ihjäl Kiro ( den hunden är supersnäll mot folk, men väldigt dominant & ska skydda sin son, som då också muckar med Kiro). De två hanarna var kopplade & Kiro lös som sagt, han ignorerade bara allt muck från pojkarna, min duktiga kille!

Sen kom en hare uppflygandes, jag såg den i tid för att de hundar som var närmare skulle gå att koppla(tur det för de drar tydligen långt) men hann inte få Kiros fokus helt, eftersom jag prioriterade att tala om för de andra att det flög upp en hare, så han sticker iväg ca 100m innan han kommer på inkallning. Det är så han brukar göra, hade jag hunnit på honom tidigare skulle han inte stuckit, men man får vara nöjd ändå, han låser sig inte när han jagar utan kan lyssna, vilket jag är väldigt tacksam över:)

Så idag tänker jag vara sådär äckligt stolt över mina killar. Men det går nog över vilken dag som helst;)
Hoppas ni haft en underbar jul & får ett lugnt nyår med era hundar!

Vi ska åka till en stuga utanför Örebro med ett annat par som har hund. Ska bli skönt att komma bort:)