Mobila bilder

Förde över bilder till datorn från mobilen & fascinerades över kvaliteten på bilderna, riktigt bra faktiskt. Här kommer ett gäng smakprov, helt otippat så var 90% av alla bilder på hundar:)

Kiro & mammas flat Zeb på Västerås Kennelklubb


Zebbe vilar bakom mammas hus


En annan av Kiros kompisar, schäfern Atlas, som jag är kär i, kan man undgå att förstå varför?:)


Kiro vill in till Atlas som sitter bak i Åsas bil så han klättrar & står på något spännande sätt. I bilen ser man Cisco.


Snygging ute på ett fält mot Tillberga


Grabbarna delar på en mjukglassbägare nere vid östra hamnen, gick sedan till Framnäs hundbad & lekte med alla hundarna där, riktigt roligt


En bild på mina hunkar, från Västervik, Kiro ramlade ofrivilligt ner från stenen & simmade sina första simtag, under resan blev det ett gäng till, i havet vid Grankullavik (Öland) simmade han frivilligt:)

Semester

Ja, har varit urdålig på att uppdatera, gjorde ju mentaltest med Kiro för ett par veckor sen, har påbörjat ett inlägg om det, men har inte kikat på filmen så väntar med att göra klart det. Det gick ganska bra, inte så mycket överraskningar.

Sen har vi varit på Öland hela "familjen" alltså jag, Kiro & husse.
Lägger in ett gäng bilder:)

Kiro & jag vid havet


Jag & Kiro var vid Ölands enda sjö, låång-grund med mysig botten & klart vatten. Kiro hade inget emot att bada.


Såhär trött kan man vara efter en dags äventyr, tillbaka på campingen.


Ute & kikar på Öland, här en järnåldersby, Kiro gick endel lös emellanåt, platsade honom under ett träd i skuggan när vi kikade närmare på lite saker, han hade inget emot det & vilade tills vi hade turistat klart, mmas duktiga kille!:)


När det är så varmt så behövs skugga, även om han klarar av värmen kanonbra. Ligger under svärföräldrarnas husbil:)


Kiro är underbar med barn & bästa kompis med Pärs brors äldsta kille på tre år. Här är båda barnen tillsammans med Kiro, de hittar på massa tok, men såklart så har man inte kameran redo då..