Stallet & "nya" kompisar

Idag var vi i stallet & det kommer nog bli mycket mer av den varan, Aquiro fullkomligen älskar det. Sen att det finns 4 hundkompisar att härja med gör ju inte saken sämre. Han har träffat dom 2 & 2 förut, men nu är det hela gänget, 1 rottis-golden hane, 1 rottis,golden-bordercollie hane (nästan jämngammal), 1 liten svart blandistik & en svart/röd dvärgpinschertik. Förra gången var det endel gruff med ena hanen(som är jämngammal) men mest för att han är osäker. Idag gick det mycket bättre, men lille Yodl är efterhängsen, vilket Aquiro kan tröttna på ibland.. Nåja, härligt att se 5 hundar sträcka ut tillsammans.
Småtjejerna funkar han klockrent med, de fick sitta i sadelkammaren (där det är varmt) tillsammans nån timme.
Lite bilder (ursäkta hopplös fotograf)..


Aquiro, Yodl & lilla Amara.
Bus


Finaste Ragge, han fick vara med på ett hörn.
Ragge


Här ser man verkligen att de sträcker ut:) Aquiro & Yodl på varsin sida om Amara & så Demon längst bak.. Gaia är nog på egna upptåg:)
Full fart


Demon spänner sig lite mot en helt obrydd Aquiro, Yodl tittar på tjejerna.
Grabbarna

Lite bilduppdatering

Såhär kan man hitta Aquiro ibland. Det är antingen det här han pysslar med, eller hittar på bus, när det är så tyst att man nästan glömmer bort honom. Ser inte så jättebekvämt ut, men han är ju pinscher;)

SkruttSoft

Man blir som man umgås eller hur var det? Med både matte & husse som är tokiga kan det inte bli annat än såhär:) Han älskar att leka med den mössan & fick det som belöning.

Tokerier


Här är det dock nödvändigt med påklädnad, han fick ha strumpa på sig pga sin furunkulos, så han skulle slippa tratten (som han f.ö. lyckades få av sig & tugga sönder i protest). Såret ser kanonfint ut & vi ska på återbesök på torsdag (eg igår måndag, men pga min sjukskrivning så skjuter vi på det).

Strumpan


Han har ju fått röra på sig som vanligt, så två besök till stall har vi hunnit med, ett med syrran i följe, bus i skogen blev det då, han lös av lycka. Sen ett till ett nytt stall där han härjade med 4 hundkompisar, 2 hanar & 2 tikar. Det gick bra, men ena hanen är jämngammal & lite osäker, så det blev lite gruff, men de låter ju mest. Han älskar att vara med i stallet. Förhoppningsvis blir det mer av den varan snart:)

Sen har han busat lite med Jeff, men mest gruff, men inget allvarligt där heller. Jeff är ganska osäker plus att Helenas andra hund löpte. I lördags var han med om sin andra krock, stackars hund.. En med mamma & nu en med mig, men jag märker inget på honom. Så i söndags var vi hos Helena & skulle skriva papper, då hade hon sina platsade alltså hanen & löptiken, Pär hade Aquiro platsad 1-2m från dom, han var otroligt duktig, bara en gång försökte han smita till löptiken. Svårt att vara tonåring & ha snygga tjejer som luktar gott så nära inpå.

Nej nu pallar inte jag att sitta framför datorn mer just nu..  Ska under min sjukskrivning försöka att lära honom nåt nytt trick:)