Två dagar kvar

Ja, nu är det nääära, hämtar lill-pojken på lördag, han ska besiktas på fredag... Vi var där & hälsade på igår & jisses vilket härj det var på de små liven! Mamma hund är helskön, leker mycket med sina små & uppfostrar sådär lagom, mer tillsägelser står tant G & gammelman S för. De tar åt sig & sen går livet vidare efter en sekund. Orädda & sociala kan man sammanfatta dom små liven som, envisa & massa bus också. Tror det kommer bli ett gäng härliga små hundar, men så har de ju att brås på också:)

Är en liten röd hane som inte fått hem än, så vet ni någon som är sugen på en dvärgpinscher så kika in på
www.dpklubben.se under valphänvisning, födda valpar, efter Exigor's Prinz In Red & under Piri Piri's Amazing Amara, där finns kontaktinfo.

Jag är så nyfiken på vad Kiro kommer säga om den lille knodden, han är ju van med valpar & småhundar & brukar vara försiktig, så det kommer nog bli kanon, men det var längesen nu som det verkligen bodde en till hund hemma. Måste varit förra sommaren, då jag var "jourhem" åt en kompis tik, skulle eg behållt den hunden, men det fungerade inte med en tik, som dessutom rymmer vid löp.. tyvärr, jäkligt trevlig tik att träna med.. Hursom, jag vet efter att vi var "daghem" någon månad till mammas flat att Kiro tycker att livet blir liite bättre med en till hund under samma tak, trots att lille Zeb kan vara riiktigt dryg mot Kiro så blir Kiro lika glad varje gång de ses.

Så nu håller jag på att vila upp mig så jag är fit for fight att springa ut med Midas i tid & otid, jag har aldrig haft en "riktig" valptid tror jag, Kiro var en ängel & så hade jag ju uppfostringshjälp av Xerox.. Så det här ska bli spännande:)

Kommentarer
Postat av: Emma och Harry

Oooh, vad skoj!!! Förstår att du längtar, det gör jag med... ;)

Ska bli kul att se massor av bilder här sen! ;)

Postat av: Lena m Bella

Men vad kul!! Ska det blir en liten plutt i huset? Lycka till med valpisen. Det ska verkligen bli roligt att få se lite bilder på den och att följa hans uppväxt tillsammans med Kiro.

2008-11-28 @ 08:32:50
URL: http://www.laget.se/bella
Postat av: Anette

Vad kul med en liten valp. Du måste sätta in bilder på den lille och Aquiro så fort som möjligt.Kram

2008-11-28 @ 18:12:25
URL: http://egons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback