Tokhund!

Igår gjorde Aquiro bland det roligast någonsin (kan ha varit ett sånt "had to be there"-moment, men skit samma). Vi hade varit på IKEA & shoppat & köpt bland annat en lampa med tillhörande glödlampa, förpackningen hade vi ehm glömt att plocka undan. Så den hade Aquiro hittat & kom med när vi satt & åt, han får inte härja runt i köket när vi äter utan antingen ligga på sin filt eller uppehålla sig i ett annat rum eller ute om dörren står öppen.
Hur som, jag vill inte skälla på honom när han hämtar grejjer, vill ha en hund som tänker själv & vågar komma med upphittade prylar, så han får oftast beröm & ett loss, ev godis som extra förstärkning.

Vi reagerade båda två på hur försiktigt han bar & ställde ner kartongen & kommenterade det, men precis när vi sagt det så höjer han ena framtassen & tar i för kung & fosterland & mosar kartongen. Asgarv utbröt i köket & Aquiro den lille clownen älskade det & fick lite lagom med damp på kartongen. När jag hämtat mig från det värsta skrattanfallet så ber jag honom att hämta delarna av kartongen & det gör han:)

Han såg så rolig ut, ibland undrar man vad som pågår i hans lilla söta huvud.

Idag har vi tränat ett litet pass, med bara boll & pinne som belöning, funkade kanon!:) Har lagt in kommandot fot nu, ska bara finslipa utgångspositionen:) Något har hänt, han är mer kontaktsökande & träningsvillig. Men han har börjat vakta lägenheten den lille skiten. Men på ett balanserat sätt, även om han är mer skeptisk nu (hemma) så gör det inget, vem som helst ska ju inte vara hos oss. Ute & hos andra är han samma som vanligt, fick beröm på djuraffären att han var en sån öppen & social pinscher *superstolt matte* :)

Kommentarer
Postat av: Tobbe och Josse - med Gibson

Vi kan då iaf (har pratat med tobey) haha.. Men såg en tid, och plats så kommer vi :D

Postat av: Malin

Haha...Det märks verkligen att de är syskon! Påhittiga
och tokbusiga!
Ikväll har Aquila varit hemma hos Fabian och hans hund Zeta (Aquila´s "bästis"). De kommer superbra överens och Zeta behandlar henne som en riktig gentleman.
Ha det gott Kram

2007-10-05 @ 00:40:27
URL: http://aaquila.blogg.se
Postat av: Lena o Bella

Ett gott skratt förlänger livet. Vi kommer att bli urgamla :)
Ha en skön helg
Kram Lena

2007-10-05 @ 10:08:36
URL: http://www.laget.se/bella
Postat av: Tobbe och Josse - med Gibson

Nej men dit hittar vi. var ju en perfekt beskrivning.. haha :D nej men vi kommer! Blir jätte skoj! Får Gibson leka med likasinnade igen. Alltid skoj! Men vi synes där ?

2007-10-05 @ 12:07:38
URL: http://pinscherngibson.blogg.se
Postat av: Tobbe och Josse - med Gibson

Nej men det blir bra det.. :D och inte låta hundarna hälsa. Måste jag komma ihåg! :D får säga till tobbe.. haha.. har ju minne som en guldfisk. Nej men vi tar numret och så syns vi där. bra.. Hej!

2007-10-05 @ 16:04:28
URL: http://pinscherngibson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback