Vildsvin & come-back

Börjar med ett par bilder, så slipper ni läsa min novell innan ni ser dom:)

Övar på "plats". Han lägger sig ofta såhär spontant & har börjat att smått lägga in kommandot, så han ska kunna det direkt från sitt/stå.
Plats


Sötskrutt i soffan:)
Soffpotatis2


Igen:)
Soffpotatis

Igår var vi på kungsbyn, vi skulle käka lunch & så skulle Aquiro få ha lite roligt:) Han var ordentligt rastad när vi kom fram, så vi gick ur bilen & Aquiro fick vara kvar, så la jag ett spår med köttbullar på slutet, ett rakt spår bara, kanske 50 m, eftersom han vilat ett tag nu. Sen gick jag & Pär in & lunchade, myspys:)

När vi kom ut efter ca 40-50 min så fick lillkillen hoppa ur bilen & så skulle han spåra, men han hade nog för mycket överskottsenergi för han både kissade & skulle käka gräs & vara överallt under halva spåret, sista halvan gick kanon. Så nästa gång ska han vara lite tröttare innan vi spårar, ska även börja vinkla spåret & lägga ut någon apport, utan krav på att han ska hitta den, men gör han det blir det kalas & superskoj:)

Efter spåret gick vi en sväng, såg några underliga grisar på håll, som jag efter några meter åt det hållet konstaterade var viltsvin, var ingen tvekan om att vi skulle gå dit, Aquiro har ju tidigare fått bekanta sig med hästar, får, grisar & kor.. Men vildsvin är ju varken små eller tamdjur, men det var inga som helst problem, det var en galt, två suggor & ett gäng småttingar. De lät & frustade & rörde en hel del på sig. Han är grym min lille plutt! Nyfiken & svansen självsäkert uppåt. Men den hamnade ner en stund när han skulle in med huvudet genom första staketet & kom åt det inre som det var el i, men det dröjde inte länge förrän han skulle busa med vildsvinen igen haha. Måste åka dit snart igen & ha med kameran, rackarns att man ska vara så kass på att ha med den..morr..

Sen idag har han gått lös i princip hela promenaden här i bostadsområdet *stolt matte* lyssnade som aldrig förr, vilket förmodligen betyder en superdryg hund resten av dagen;) Men ska njuta av den här promenaden länge.

Nu sover han sött i soffan, sista medicinen knaprades i morse, så nu ska det studeras rörelsemönster på allvar. Är ju tyvärr van.. Men det får väl räknas som positivt.. Enligt vet. skulle de allra flesta inte sett Xerox störning i rörelsemönstret tex.. Men men.. Får hoppas på det bästa.
Idag väntar bad, kloklippning, öronrens & ev tandborstning.. Helrenovering;)

Kommentarer
Postat av: Josse

Hej hej hur är det? Måste ses snart gibbe är sugen på att busa lite med aquiro igen. Hur är det med han nu? Börjar han bli sig själv?
ha det bra

Postat av: Josse

Hej hej hur är det? Gibbe börjar bli sugen på en busvända igen? Vad tycker kusinen om det? Hur är det med Aquiro nu? Börjar han bli sig själv?
ha det

2007-11-17 @ 13:53:44
URL: http://jossesplace.blogg.se
Postat av: Maj-Len

Duktig kille! och såå Fin. :)

Syns i morgon
Kram

2007-11-18 @ 00:00:22
URL: http://azzra.blogg.se
Postat av: Lena o Bella

En sån sygging han är! Hoppas att det får vara bra nu.
Kram Lena

2007-11-18 @ 23:59:45
URL: http://www.laget.se/bella
Postat av: Daffy

Vad valpig han ser ut att vara där han sitter i soffan! :D Så söööt!!

2007-11-19 @ 14:37:11
URL: http://www.teamvlajkis.com/calle

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback