Lite bilduppdatering

Såhär kan man hitta Aquiro ibland. Det är antingen det här han pysslar med, eller hittar på bus, när det är så tyst att man nästan glömmer bort honom. Ser inte så jättebekvämt ut, men han är ju pinscher;)

SkruttSoft

Man blir som man umgås eller hur var det? Med både matte & husse som är tokiga kan det inte bli annat än såhär:) Han älskar att leka med den mössan & fick det som belöning.

Tokerier


Här är det dock nödvändigt med påklädnad, han fick ha strumpa på sig pga sin furunkulos, så han skulle slippa tratten (som han f.ö. lyckades få av sig & tugga sönder i protest). Såret ser kanonfint ut & vi ska på återbesök på torsdag (eg igår måndag, men pga min sjukskrivning så skjuter vi på det).

Strumpan


Han har ju fått röra på sig som vanligt, så två besök till stall har vi hunnit med, ett med syrran i följe, bus i skogen blev det då, han lös av lycka. Sen ett till ett nytt stall där han härjade med 4 hundkompisar, 2 hanar & 2 tikar. Det gick bra, men ena hanen är jämngammal & lite osäker, så det blev lite gruff, men de låter ju mest. Han älskar att vara med i stallet. Förhoppningsvis blir det mer av den varan snart:)

Sen har han busat lite med Jeff, men mest gruff, men inget allvarligt där heller. Jeff är ganska osäker plus att Helenas andra hund löpte. I lördags var han med om sin andra krock, stackars hund.. En med mamma & nu en med mig, men jag märker inget på honom. Så i söndags var vi hos Helena & skulle skriva papper, då hade hon sina platsade alltså hanen & löptiken, Pär hade Aquiro platsad 1-2m från dom, han var otroligt duktig, bara en gång försökte han smita till löptiken. Svårt att vara tonåring & ha snygga tjejer som luktar gott så nära inpå.

Nej nu pallar inte jag att sitta framför datorn mer just nu..  Ska under min sjukskrivning försöka att lära honom nåt nytt trick:)

Kommentarer
Postat av: Josse

hejsan hur är det? tyvär har vi inte kunnat skicka nåt mezz på ett tag har varit utan internet till idag.. skit jobbigt. jaja hoppas allt är bra mer er o hoppas vi kan ses snart.
ha det bra


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback